menu

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de algemene informatie over onze hotelkamers, check-out informatie, huisdieren, rookbeleid en andere veelgestelde vragen.

Privacy Policy
- Klik hier voor onze privacy Policy 

Openbaar Vervoer
- Zowel vanuit de richting Zwolle als vanuit de richting Amersfoort stopt er twee keer per uur een stoptrein op station Ermelo. Vanaf het station is het ca. 30 minuten lopen naar het hotel. Wilt u niet lopen, dan brengt bus 205 u tot vlakbij het hotel. Vanaf deze bushalte is het ca. 5 minuten lopen richting het hotel.

Babybedje & extra bed
- Tijdens uw hotelverblijf in de Heerlickheijd kunt u voor € 15 een babybedje huren per nacht en voor € 25 per nacht een extra bed op de kamer boeken.

Elektrische fietsen / elektrische auto
- Op het parkeerterrein is er één oplaadpunt voor elektrische auto’s. Dit oplaadpunt is alleen te gebruiken met een stopcontact-stekker welke zelf meegenomen dient te worden. Voor elektrische fietsen is er in de afgesloten fietsenstalling ruimte om de accu van de fiets op te laden.

Lunchpakket 
- Voor onderweg kunt u een lunchpakket bestellen á € 13.50

Zonnebank
- Bij het Wellness center kunt u gebruik maken van onze zonnebanken voor € 7.50 per keer

Credit Cards
- Wij accepteren American Express, Visacard, Euro/Mastercard. In het hotel kunt u geen contact geld opnemen.

Roomservice
- Bij de receptie kunt u tot 20.00 uur uw roomservice wensen doorgeven. Per bestelling wordt er € 7,50 roomservicekosten in rekening gebracht.

Fietsverhuur
- Fietshuur bedraagt € 12,50 per (standaard)fiets per dag. E-bikes zijn te huur voor € 25,00 per fiets per dag. 

WIFI / internet
- Wij bieden gratis WIFI aan in het gehele hotel. Voor een rustige werkplek kunt u plaats nemen in de business corner. Deze ruimte beschikt over een computer met printer. U kunt hier gratis gebruik van maken.

Parkeergelegenheid
- Wij beschikken over een ruime parkeergelegenheid. Wij adviseren om geen waardevolle spullen in uw auto achter te laten. Het hotel is niet aansprakelijk voor diefstal of schade aan uw auto.

Rookbeleid
- Wij zijn een rookvrij hotel. Dit houdt in dat er zowel in de openbare ruimtes als op de kamers niet gerookt mag worden. Bij constateren van roken in het hotel, brengen wij een boete van minimaal € 150,- in rekening.

Huisdieren
- Honden (maximaal 2 kleine honden tot kniehoogte) zijn welkom op onze speciaal hiervoor beschikbaar gestelde drie comfort kamers, tegen een vergoeding van € 15,- per hond per nacht. Mits ze niet blaffen en/of alleen worden gelaten. Het is niet toegestaan uw hond op het bed te laten liggen. Gebeurt dit toch dan staat hier een vergoeding van € 35,00 tegenover, wegens chemische reiniging. In het hotel, op het parkeerterrein, op het terras en in de tuinen dienen honden altijd aangelijnd te zijn. In ons restaurant zijn honden niet toegestaan. Het is niet toegestaan dat uw hond in en om het hotel zijn/haar behoefte doet. Als dit per ongeluk toch gebeurt, dient u dit zelf op te ruimen. Hiervoor zijn bij de receptie plastic zakjes verkrijgbaar. Wanneer u dit niet opruimt dan staat daar een vergoeding van € 25,- tegenover.

Fitness

U heeft met uw kamerpas vrije toegang tot de fitnessruimte. De fitnessruimte is dagelijks geopend van 07:00 uur tot 23:00 uur.

Ontbijt
- Zaterdag en zondag serveren wij het ontbijt van 7.30 tot 11.00 uur. Maandag t/m vrijdag serveren wij het ontbijt van 7.00 tot 10.00 uur. In de meeste tarieven is het ontbijt inbegrepen. Wanneer u een prijs exclusief ontbijt boekt kunt u het ontbijt bijboeken a € 17.50 p.p.

Restaurant
De uitgebreide menukaart is Frans georiënteerd met wisselende seizoensgerechten en verse producten uit de regio. Geopend: maandag t/m vrijdag, 10.00 – 21.30 uur en zaterdag & zondag, 10.00 – 21.30 uur.

Wellness Faciliteiten
- Als hotelgast is het mogelijk om geheel gratis gebruik te maken van al onze Wellness faciliteiten. Dagelijks geopend van 7.00 tot 23.00 uur. Met uw kamersleutel heeft u toegang tot al deze faciliteiten. Bij zowel het zwembad als de sauna zijn kleedruimtes en kluisjes aanwezig. Badjassen en slippers zijn tegen betaling (€ 9,50 per set) bij de receptie verkrijgbaar. in onze sauna is het dragen van kleding niet toegestaan, echter is dit in het zwembad juist verplicht.

Check in / Check out
- De hotelkamers zijn vanaf 14.00 uur beschikbaar. Uiteraard kunt u voor dit tijdstip uw bagage bij ons stallen en al gebruik maken van de faciliteiten. Wij verzoeken u vriendelijk om op de dag van vertrek vóór 11.00 uur uw hotelkamer te verlaten. Uiteraard kunt u na 11.00 uur nog de gehele dag gebruik maken van alle faciliteiten. Wilt u nog wat langer genieten van uw verblijf bij ons? Bespreek dit bij onze receptie. Een late check-out is op basis van beschikbaarheid en op meerkosten.

Beauty & Health Center
- Klik hier voor ons Beauty & Health Center

Kan ik mijn reservering nog annuleren?
- De Annuleringsvoorwaarden van Hotel Heerlickheijd van Ermelo zijn inzichtelijk in onze Algemene Voorwaarden, klik hier.

 

Contactformulier

Neem voor vragen contact met ons op